miercuri, 2 decembrie 2009

Moartea democratiei si votul de duminica

Nu eram foarte convins sa merg la vot sa-l sustin pe Geoana. Este PSD-ist, chiar daca unul mult mai civilizat, intelectual si diplomat, si e greu sa alegi un PSD-ist.

Insa weekend-ul acesta si ziua de 1 Decembrie au reusit sa ma faca sa ma hotarasc 100%.

Duminica o sa merg la vot, o sa stampilez Geoana si nu o sa mai am nici un regret.

Iata si argumentele ....

In primul rand campania negativa pe care PD o duce I L E G A L, denota frica, lasitate si mai ales lipsa de orice forma de respect fata de lege. In Romania campania electorala negativa este interzisa. Nu si pentru Traian Basescu. Ne-am umplut de afise si bannere "piratate" ale PSD cu Geoana si Iliescu si Vanghelie si etc .... ca si cum noi, cretinii si incultii de rand, nu am stii cine sunt aceste personaje.

In al doilea rand contra-manifestatiile organizate de PD de 1 Decembrie. J E N A N T cum acest partid intelege sa se comporte intr-o campanie electorala si amuzant sa vezi cum oamenii striga JOS COMUNISMUL folosind cea mai de pretz arma propagandistaica a PCR : CONTRA-MANIFESTATIA.
Dar mai grav este cum Traian Basescu incearca sa omoare democratia Romaniei cu aceste manifestari de partid stat ale PD. Cand a murit dreptul de a te intalni si de a sustine public si civilizat pe cineva fara sa arunce cu oua unii in tine si fara sa fii huiduit ? Cand am inceput sa ducem oameni pe stadion imbracati in haine portocalii care sa scandeze ca pe vremea lui Ceausescu ... "Basescu, basescu, Basescu" ? Mai aveau putin si ieseau la defilare.

Eu nu doresc o tara asa cum vrea traian Basescu, una aservita si construita dupa chipul si asemanarea lui hidoasa si pe exterior si pe interior.

Duminica ies la vot si nu-l votez.

Niciun comentariu: