joi, 30 aprilie 2009

Recomandare mea pentru timpul liber: Dans si Film

3 momente pe care vi le recomand din inima pentru a va petrece timpul liber cat mai placut, mai agreabil si mai relaxant.

Iata prezentare lor cronologica:

Salsa Brasov organizeaza cursuri de salsa si bachata. Deschiderea are loc Marti, 5 mai, orele 19:30 la Restaurant Serban din Brasov [ langa Metrom, pe strada Carpati ].
Cursurile pentru grupa de incepatori se desfasoara in fiecare marti si joi, in intervalul 19:30-21:00. Costul cursului este de 150 lei / 3 luni de zile.

Asociatia studenteasca BEST Brasov organizeaza in perioada 12 - 16 mai 2009 la Reduta, BEST Film Festival [ BFF ], festival de film de scurt metraj dedicat studentilor si absolventilor. Evenimentul se afla la editia a treia si merita sa mergeti sa vedeti filmele , unele sunt cu adevarat excelente
detalii pe http://www.bestbrasov.ro/filmfestival/

Salsa Picante organizeaza cursuri de salsa si tango argentinian. Cursul de deschidere va avea loc in sala festiva a Liceului de Informatica [ Grigore Moisil ] in data de 15 mai de la ora 18:30.
Grupa de incepatori isi desfasoara cursurile in fiecare miercuri si vineri in intervalul 18:00 -19:30. Costul cursului este de 150 de lei / 8 saptamani.

Distractie placuta celor interesati.

Niciun comentariu: