marți, 24 noiembrie 2009

Comunistul Morega loveste din nou ....

O cunosc pe Nicoleta Popescu personal. Mereu energica, mereu dornica de actiune, mereu activa, este unul dintre acei tineri ce au un potential enorm de a face cariera politica si mai ales, de a face ceva bun pentru noi toti,

Dar Nicoleta Popescu si colegii ei nu pot accepta sa fie sclavii unui comunist precum Morega. Acest om este o pata de rusine pe obrazul PNL, are un trecut rosu rusinos, iubeste sclavia si aservirea nici decum liberalismul si spiritul de initiativa.

Intreb deschis: Dl. Crin Antonescu, Dl Ludovic Orban .... am iesit la vot masiv, noi, tinerii din PNL si prietenii nostri si familiile noastre si am dovedit ca se poate ...

Alegeti acum: Peste 5 ani mergeti pe mana noastra ?? Sau pe mana indivizilor ca Morega ??



Şefa studenţilor liberali, exclusă din PNL Gorj

Preşedintele PNL Gorj, Dan Ilie Morega, a anunţat ieri că a exclus-o din partid pe şefa organizaţiei de studenţi, Nicoleta Popescu, unul dintre motive fiind că aceasta "stopa accesul tinerilor" spre acest organism. Fosta şefă de cabinet a ex-prefectului Victor Banţa declară că nu se face vinovată de acuzaţia care i s-a adus şi că încă nu a primit documentul prin care i se comunică excluderea.
Nicoleta Popescu a menţionat că va ataca această decizie anunţată de Morega la Curtea de Onoare şi Arbitraj a PNL. Nu numai Nicoleta Popescu a fost afectată de excluderea anunţată de liderul PNL, dar se pare că sunt aproximativ zece tineri liberali în aceeaşi situaţie. Printre cei excluşi se află şeful PNL Târgu-Jiu, Dragoş Braicu, vicepreşedinţii Biroului Judeţean de Tineret al PNL, Cătălin Popescu şi Alin Huică, Octavian Ghiţă, Cristina Cilibiu, şi membrii Otilia Sârbu şi Diana Sârbu. În aceeaşi situaţie se află şi Sorin Puric, fost preşedinte TNL. Toţi vor să facă acelaşi lucru, să atace decizia la centru. Ruptura între tineri şi conducerea PNL Gorj s-a produs chiar pe timpul campaniei electorale prezidenţiale.

9 comentarii:

Anonim spunea...

BINE LE-AU FACUT PT CA MERITAU SA FIE EXCLUSI

Plasmo spunea...

Probabil ca domnul cu nume ce imi aminteste de Montezuma si alte astfel de personaje istorice are precum multi altii, ideea ca: Tinerii nu au experienta si nu pot duce o idee la buna sfarsit si chiar daca acest lucru se intampla, oricum nu pot sa faca fata unora cu "experienta" ca dansul.
Probabil ca dansul are o experienta, insa de experienta dansului noi nu avem nevoie pentru ca asa cum spune bine prietenul Ciprian, de experienta aceea era nevoie inainte de 89. Mai mult decat atat din 90 pana acum tara asta a fost intoarsa, ca sa ma exprim decent, pe toate partile si de toti... oamenii ( iar ma exprim frumos).
Este normal pentru unii ca domnul prezentat mai sus de Ciprian sa fie anormal de nasol ca cineva tanar sa vrea sa faca ceva bun in tara.
Domnule Morega ( nu stiu de ce imi rimeaza atat de bine cu Corega-pentru dinti) nu desconsider in nici un fel persoanele mai in varsta insa cine credeti dvs. ca va face viitorul aici in Romania?
Persoanele care au trait deja jumatate din viata?
Eu nu cred.
Poate este doar parerea mea.
Totusi sper sa nu fie asa.

Cipri Sterpu spunea...

@Anonim: Punctele de vedere sunt binevenite aici. Daca poti si argumenta de ce acei oameni meritau sa fie exclusi ar fi extraordinar pentru obiectivitatea discutiei.

@Plasmo: Inutil a spune ca Morega este un baron local de Gorj, ajuns in PNL de pe filiera PSD, PDSR, FSN. Este personajul ce a aparut la stiri intr-o gramada de ipostaze care mai de care mai jenante pt PNL

Anonim spunea...

Pana cand PNL Gorj nu se desparte de Morega nu se va putea spune ca exista partid liberal in acea zona. Cu parere de rau o spun ca in Gorj PNL nu exista decat pe hartie....probabil ca sunt membrii care cred in doctrina liberala si PNL acolo in Gorj dar trebuie reformata filiala pentru a obtine rezultate bune in viitor si sa nu ne mai intalnim cu altfel de cazuri de excluderi pe motiv ca era sucul prea rece.
Imi pare rau de colegii exclusi insa ii rog sa nu isi piarda speranta in PNL.Vor veni si vremuri mai bune. A.M.

tnlpursange spunea...

Dl. anonim, sunteti oare dintre cei care pupa "mana" d-lui Morega- cel intr-o fiinta cu fostii comunisti? Altfel nu v-as gasi o ratiune pt care postati acest comment...
O zi buna sa avem!

tnlpursange spunea...

Specific, replica este pentru primul Dl. anonim. Sa-mi fie cu iertare!

Anonim spunea...

Domnule Morega, PNL nu e PCR
Vedeti aici cum la Gorj, la revolutie se scanda "Jos Morega" nu "Jos Ceausescu"
http://www.impactingorj.com/Arhiva/Ianuarie2005/impact20.01/dezvaluiri.htm

Gigel cu capu kel spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Paul Marin spunea...

Sunt de acord cu sentimentul acestui post. Nu numai ca PNL trebuie sa se lepede de Morega, dar o astfel de executie trebuia fi facuta imediat dupa Congresul de anul trecut, castiguriile de PR ar fi fost enorme...