miercuri, 15 iulie 2009

A plecat Ridzi

A plecat din guvern Ministrul Tineretului si Sportului, PDL-ista Monica Iacob-Ridzi.

Si-a dat demisia, scandalul ce a urmat dezvaluirilor ca ar fi cheltuit bani publici pentru a cumpara stiri si pentru a-si face imagine i-a venit de hac.

Demisie tardiva si inutila .... I-am vazut conferinta de presa .... Nu tu jena, nu tu rusine, nu tu scuze .... Doar explicatii menite sa ne topeasca sufletele cum a topit ea banii de la buget: "mama e bolnava", "sa nu afectez imaginea partidului" sau "am girat pentru toti oamenii din minster".

Considerente personale:

"mama e bolnava" => familia e sfanta, ii inteleg problema, daca ea este reala. Daca doamna Ridzi doreste sa caute un vinovat pentru agravarea starii de sanatate a mamei, sa se uite in oglinda. Nu presa a cheltuit bani aiurea, nu presa a smenuit fonduri de la buget, ci chiar Monica Iacob-Ridzi. Ce-si face omul cu mana lui .....

"sa nu afectez imaginea partidului" => sa intelegem ca daca delapida fonduri si nu era afectata imaginea PDL ramanea ministru? Interesanta mentalitatea doamnei Ridzi !!!!

"am girat pentru oamenii din minister" => FALS. Informatia legata de banii cheltuiti aiurea a plecat din MTS. Si asta pt ca doamna Iacob-Ridzi era o ciuma si nu o muma pt cei de acolo. Singura persoana pentru care a girat Monica Iacob-Ridzi a fost Elena Basescu cea alaturi de care a aparut pe 1 si 2 mai pe toate stirile si canalele TV posibile.

Bine ca a plecat .... era un dezastru de ministru.

Ce m-a mirat un pic a fost ca la o ora de la demisia doamnei Ridzi deja aveam un alt Ministru al Tineretului si Sportului, ceea ce ma face sa ma gandesc ca i s-a spus sa demisioneze, nu a facut asta pentru ca ar avea onoare.

Niciun comentariu: